Ja, dat wil ik!

Zo fijn om tijdens het vragenuurtje van de webinar met andere moeders te praten over wat je meemaakt. Mensen op het schoolplein hebben gewoon geen idee hoe het is als je kind niet meekomt op school.

Karin

Het Mama Waarde traject live

Start maandag 6 maart om 20.00 uur.
Hamerstraat 10 Hengelo

Data: 6-3, 20-3, 3-4, 17-4 en 8-5 

Na afloop van de webinar of tijdens een sessie met de kinderen hoor ik vaak dat moeders zelf ook moeite hebben met de situatie. Ze ervaren dat het fijn is om dit te kunnen delen met andere moeders en (h)erkenning te vinden bij gelijkgestemden.

Daarom een groepstraject bomvol waardevolle informatie, oefeningen, opdrachten en inzichten. In een groep met 6 vrouwen gaan we de onderdelen waar jullie tegenaan lopen uitgebreid behandelen. Want jij bent het waard om gehoord en gezien te worden!

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan een mail met een vragenlijst en een betaalverzoek of factuur. Maximaal 6 deelnemers per groep.

 €566,00

Betalen in termijnen is mogelijk, neem hiervoor contact op met
06-46607461

Het Mama Waarde Traject online

Vrijdag 10.00 uur – 11.30 uur
Online via Zoom

Data: start bij voldoende aanmeldingen.

Zou jij je graag aansluiten bij een groepstraject zoals hierboven beschreven. Je woont te ver van Hengelo, vindt het fijner om online mee te doen, de dinsdagochtend komt beter uit in jouw planning?

Schrijf je dan in voor de online versie. Je krijgt dan precies hetzelfde als bij de live versie alleen dan via zoom. Voor de 1 op 1 sessie heb jij dan de keuze om dit online of toch live op mijn locatie in Hengelo te doen. Wat voor jou het prettigste is.

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan een mail met een vragenlijst en een betaalverzoek of factuur. Maximaal 6 deelnemers per groep.

€566,00

Betalen in termijnen is mogelijk, neem hiervoor contact op met
06-46607461

Individuele coaching

Start wanneer het jou uitkomt
Live of online via Zoom

Tijdens een sessie met de kinderen hoor ik vaak dat moeders zelf ook moeite hebben met de situatie. Ze willen hier graag mee geholpen worden.

Tijdens de sessie met jouw kind is er eigenlijk geen of weinig ruimte voor de dingen waar jij tegenaan loopt. Je merkt dat je met vragen of zelfs gefrustreerd rondloopt door de situatie en het kost jou moeite om hier alleen uit te komen. Je wil dit graag privé bespreken tijdens een sessie met mij.

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen je ontvangt dan een mail met een vragenlijst en ik neem contact op voor het maken van een afspraak. Na afloop ontvang je een betaalverzoek of factuur.

Losse sessie € 111,00

Kies voor een traject en ontvang 4 sessies voor € 399,00

Het was een prachtige sessie, het heeft al veel mooie dingen in gang gezet. Mijn zelfvertrouwen is verder gegroeid.

Simone

Inschrijving

Schrijf mij in voor:

Algemene voorwaarden