Hulp voor ouders van kinderen met leerproblemen.

HET KAN!

Maak samen met jouw kind stappen vooruit door hulp te aanvaarden voor dat waar jij als ouder tegen aan loopt. Vanuit een diepere verbinding kun jij jouw kind beter ondersteunen bij zijn of haar (leer)problemen.

Herken jij dit:

 • Jouw kind ervaart problemen in het onderwijs en de frustraties hierover komen er voornamelijk thuis uit.
 • Jullie hebben continu strijd in huis over het maken van huiswerk of het oefenen met lezen
 • Jouw kind is aan het puberen en zet zich met name af tegen jou
 • Jij voelt je niet begrepen of gesteund in wat dit voor jou als ouder betekent
 • Je wil jouw verhaal kwijt en bent op zoek naar hoe jij het beste met deze leerproblemen om kunt gaan.

Wil jij graag:

 • Een luisterend oor
 • Hulp voor jezelf in dit proces
 • Beter contact met jouw kind
 • Ondersteuning voor gesprekken op school
 • Zelf ondersteuning krijgen in hoe om te gaan met de (leer)problemen van jouw kind

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Hi, ik ben Manon en uit ervaring weet ik dat het heel fijn is als jij jouw verhaal ook eens kwijt kan bij iemand die begrijpt wat de leerproblemen van jouw kind voor jou betekenen. Je gesteund te voelen in wat jij ziet, voelt en weet over deze problemen. Iemand die jouw helpt in het “gevecht” met school. Het gevoel te hebben dat je er niet meer alleen voor staat.

Voel je dat ik iets voor jou kan betekenen?

Ja, ik wil een afspraak met jou!

Wat anderen zeggen over mij:

“Manon luistert heel erg goed naar mijn verhaal. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk iemand gevonden heb die mij begrijpt. Ze stelde de juiste vragen waardoor ze mij waardevolle inzichten en goede tips kon geven. Super blij dat ik haar gevonden heb.” – Yvonne

Hoe het praktisch gaat:

We ontmoeten elkaar online via Teams. Je kunt lekker thuis blijven en vanuit je eigen
comfortzone met mij in gesprek gaan. Je hebt daarvoor niets nodig, alleen jezelf! De
sessie duurt maximaal 60 minuten.

Na onze sessie:

 • Weet je dat je er niet alleen voor staat
 • Kun jij jouw kind op een positieve manier ondersteunen bij zijn/haar leerproblemen
 • Heb je antwoorden op vragen en weet je meer over het waarom van de leerproblemen van jouw kind

Jouw investering in jezelf en er kunnen zijn voor jouw kind:

€ 49,95

Maak hier een afspraak met mij

YES, DIT WIL IK!