Gratis e-book

Yes! vanaf nu kun je het gratis e-book Hoogbegaafdheid downloaden. Met tips over het herkennen van een hoogbegaafde. Ook als het niet voor de hand ligt. 

Omdat ik als moeder vaak niet gehoord werd door leerkrachten op het moment dat ik aangaf het vermoeden te hebben van hoogbegaafdheid, niet door onwil of onkunde maar door onwetendheid, ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van hoogbegaafdheid en leerproblemen.

Opmerkingen

Opmerkingen als: “Hij/zij hoogbegaafd, laat me niet lachen” “Hij/zij hoogbegaafd, nou hij/zij weet echt niet alles” “Mijn kind is best slim, maar hoogbegaafd dat denk ik niet hoor” worden nog veel te vaak gemaakt, daarom dit e-book.

Mark

Niet alleen vind je in dit e-book het verhaal van Mark. Een hoogbegaafde jongen, die niet gezien werd en daardoor behoorlijk in de problemen kwam.

Informatie

Maar ook lees je tussen de hoofdstukken door de informatie die samenhangt met de gebeurtenissen in het verhaal. Belangrijke informatie voor het kunnen herkennen van een hoogbegaafd kind.

Let op!

Ten eerste is deze informatie niet geschikt om zelf een conclusie te trekken. Er kan slecht een vermoeden worden uitgesproken. Ten tweede is het raadzaam om bij herkenning van hoogbegaafdheid en onderpresteren hulp in te schakelen.

Download nu het gratis e-book

Het gratis e-book kun je downloaden via de pagina hoogbegaafdheid en door het volgen van deze link.

Herkenning

Herken je na het lezen van dit e-book je eigen kind of iemand in je omgeving. Laat het mij weten. Ik help jullie graag op weg.

Laat me weten wat je ervan vind

Heb je het boek gelezen en wil je een recensie schrijven? Dat kan dat door een reactie achter te laten onderaan deze pagina.

Veel leesplezier!